Kloppend HR advies - ankebotfotografie-9817
Kloppend HR advies - ankebotfotografie-9822
Kloppend HR advies - ankebotfotografie-9815
Kloppend HR advies - ankebotfotografie-9826
Kloppend HR advies - ankebotfotografie-9814

Over – Werkgevers

Home » Over – Werkgevers

Jeanette KloplogoMain

Ik ben altijd zeer geïnteresseerd in mensen, hun drijfveren, achtergronden en mogelijkheden. Door mijn sterke analytische vermogen en mijn brede ervaring binnen uiteenlopende organisaties en in verschillende rollen (operationeel en leidinggevend) herken ik patronen van oorzaak en gevolg snel. Ik voel mensen en verhoudingen goed aan, waardoor ik goed de vinger op de zere plek kan leggen bij irritaties en geschillen.

Praktisch ingesteld als ik ben, kan ik voor allerlei situaties haalbare oplossingen aandragen en (helpen) uitvoeren. In vrijwel alle omstandigheden hebben mensen een keuze en er gaan altijd weer ramen open waar deuren zich sluiten. Deze sterke overtuiging maakt dat ik optimistisch en volhardend ben. Hierdoor neem ik anderen mee in mijn enthousiasme.

Professionele ervaring:

Na een HBO-studie in het toerisme heb ik een kleine 15 jaar gewerkt bij een touroperator en een reisbureau. Het contact met de klanten en het met hen meedenken zorgde voor veel plezier in mijn werk. Daarna brak een periode van administratief werk aan, waarvoor ik duidelijk aanleg bleek te hebben.2016jun foto Jeanette

Maar de uitdaging zat voor mij niet in het op orde hebben van administratie en documenten alleen, mijn hart lag toch meer bij mensen. Dus volgde een tweede switch, dit keer in de richting van personeelsmanagement. Hierin viel voor mij professioneel alles op zijn plek: mijn interesse in mensen, het kunnen luisteren en analyseren, mijn accuratesse en mijn inzicht in bedrijfsprocessen. Passie voor het personeelsvak en enthousiasme zijn kernwaarden, die ik graag wil uitdragen.
Ik ondersteun werkgevers bij alles wat met personeel te maken heeft en ondersteun individuen bij hun eigen groeiproces in hun werkzame leven.
LinkedIn-logo

 

Ruud Jan Verhoeff, coach en organisatieontwikkelaar:“Jeanette is een gedreven collega die gedegen en hard kan werken. Zij is met haar achtergrond en ervaring en zeker met haar huidige studie een veelzijdig collega en mens. Een grote kracht is haar vasthoudendheid en doorzettingsvermogen, waarmee zij veel kan bereiken.”
Yvonne Mangelaars, senior intercedent bij Start People:”Jeanette is het type dat de schouders eronder zet en haar werkzaamheden van A tot Z afrondt. Ze is leergierig en proactief waardoor ze snel op de meest voorkomende taken is ingewerkt. Haar gezonde motivatie voor het vakgebied en nieuwsgierigheid naar wat mensen en organisaties bezighoudt maken dat zij een prettige gesprekspartner is voor verschillende klantgroepen. Ze heeft ons prima ondersteuning geboden met als belangrijk resultaat dat ze een aantal prospects heeft weten te interesseren voor Start People, vacatures gemeld kreeg en twee kandidaten aan een passende nieuwe baan heeft geholpen. Dikke pluim dus!”
Lonneke Holierhoek, general manager van Offshore Independents:“Voor zowel management als personeel was Jeanette vraagbaak voor HR gerelateerde zaken en kwam ze altijd met een prompt en gedetailleerd antwoord. Ik heb haar leren kennen als een gedreven professional, die haar taken zeer nauwgezet uitvoert. Ze heeft een goede parate kennis van arbeidswetgeving, is zeer georganiseerd en bijt zich vast in zaken die uitgezocht moeten worden. Ik wens haar veel succes toe in het vervullen van haar ambities om medewerkers duurzaam gelukkiger in hun loopbaan te laten functioneren.”
Conny Roest, coachee:“Je kunt je verplaatsen in mijn situatie en hoe ik mij voel. Je hebt echt aandacht voor mijn behoeftes en luistert naar mij. Je durft mij te confronteren op een respectvolle manier. Je geeft ook aan wanneer je iets niet weet en zoek dat dan uit of verwijst me door. Ik vind je een warme en evenwichtige persoonlijkheid. Je bent positief ingesteld, dat straal je uit en dat werkt stimulerend voor anderen.“
Mr. J.R. Dobbelsteijn Bisschops, jurist“Ik heb Jeanette leren kennen in een gevoelig liggende arbeidskwestie. Ze gaf blijk van een grote betrokkenheid bij en kennis van de specifieke materie, haar kunde en inzicht in (inter)menselijke relaties hebben geleid tot een snelle, adequate en nette afwikkeling."
Ralph van Ballegooijen, coacheeHet begeleidingstraject voelde heel prettig en leverde voor mij op bepaalde momenten op een simpele wijze toch behoorlijke eye-openers op. Ik zou Kloppend HR Advies zeker aan vrienden aanbevelen.
Marieke van Steensel, coacheeJeanette was een fantastische loopbaancoach voor mij! Een goede luisteraar (ook tussen de regels door), ik kon mezelf zijn en heb veel geleerd bij en van haar. Ook ben ik heel dankbaar voor haar vertrouwen in mij en voor haar steun. Mede dankzij haar input heb ik de sollicitatiegesprekken 'overleefd' en heb ik nu een fijne baan gevonden.
Sandra Huizer, coacheeEr was eens....een dame, die mij op een bepaalde manier inspireerde. Mij goed naar mezelf liet kijken. Soms hele rake dingen zei. Mij weer net dat beetje zelfvertrouwen gaf. En bovenal weer vooruitzicht gaf. Dank je wel, Jeanette!