Jeanette Klop
Ik ben altijd zeer geïnteresseerd in mensen, hun drijfveren, achtergronden en mogelijkheden. Door mijn sterke analytische vermogen en mijn brede ervaring binnen uiteenlopende organisaties en in verschillende rollen (operationeel en leidinggevend) herken ik patronen van oorzaak en gevolg snel. Ik voel mensen en verhoudingen goed aan, waardoor ik goed de vinger op de zere plek kan leggen bij irritaties en geschillen.

Praktisch ingesteld als ik ben, kan ik voor allerlei situaties haalbare oplossingen aandragen en (helpen) uitvoeren. In vrijwel alle omstandigheden hebben mensen een keuze en er gaan altijd weer ramen open waar deuren zich sluiten. Deze sterke overtuiging maakt dat ik optimistisch en volhardend ben. Hierdoor neem ik anderen mee in mijn enthousiasme.
 

Professionele ervaring:

Na een HBO-studie in het toerisme heb ik een kleine 15 jaar gewerkt bij een touroperator en een reisbureau. Het contact met de klanten en het met hen meedenken zorgde voor veel plezier in mijn werk. Daarna brak een periode van administratief werk aan, waarvoor ik duidelijk aanleg bleek te hebben.

Maar de uitdaging zat voor mij niet in het op orde hebben van administratie en documenten alleen, mijn hart lag toch meer bij mensen. Dus volgde een tweede switch, dit keer in de richting van personeelsmanagement. Hierin viel voor mij professioneel alles op zijn plek: mijn interesse in mensen, het kunnen luisteren en analyseren, mijn accuratesse en mijn inzicht in bedrijfsprocessen. Passie voor het personeelsvak en enthousiasme zijn kernwaarden, die ik graag wil uitdragen. Ik ondersteun werkgevers bij alles wat met personeel te maken heeft en ondersteun individuen bij hun eigen groeiproces in hun werkzame leven.

Hoe kan ik helpen?

Singel 182, 3311 PG Dordrecht
06-28801131